Tuukan Hiushuone

Ekohenkinen koko perheen hiushuone

Tuukan hiushuone on perheyritys ja parturi-kampaajia suvussa löytyy jo viidennessä polvesssa. Meiltä löydät kaikki perus parturi-kampaamopalvelut, hiusten värjäykset, naisten ja miesten hiustenleikkaukset, lasten hiustenleikkaukset, lisäksi erilaiset ekokampaajan palvelut. Olemme siis koko perheen parturi-kampaamo. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Henkilökunta

Employee picture

Tuukka

Erilaisia parturi-kampaajan hommia tehnyt jo 20 vuotta. Olen erikoistunut tarkkoihin parturitöihin. Teen myös naisten hiustenleikkauksia ja värjäyksiä. Tervetuloa!

Employee picture

Mirka

Hei, olen koulutettu Ekokampaaja sekä Parturi-kampaaja. Kaikki ekokampaamopalvelut on erityisen lähellä sydäntäni. <3 Lemppareihin kuuluu erilaiset ekologiset hiushoidot savella, turpeella ja merilevällä tehtynä. Lisäksi omaa erikoisosaamistani on isot raidoitustyöt. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseäni. Tervetuloa penkkiini! :)

Employee picture

Elli (2022/06 valmistunut)

Ajanvaraus

Tästä voit varata itsellesi ajan

Yhteystiedot

Aleksis Kiven tie 2 02580 Siuntio Avoinna 9-17 (muina aikoina sopimuksen mukaan)

Sijainti

 Tuukan Hiushuone

 +35892562696

 Aleksis Kiven Tie 2 02580 Siuntio

Hinnasto

Hinnasto Lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan ja hiusten paksuuden mukaan. Lisäksi hintaan vaikuttaa työn tekijän kokemus.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
52,50 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
55,00 €
Parturityö
Tämä on lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Pääasiassa koneella tehtävä parturointityö. (vanhalta nimeltä miesten hiustenleikkaus mutta soveltuu myös lyhythiuksisille naisille joilta leikataan hiuksia koneella.)
27,50 €
Parturityö (eli lyhyet hiukset) mallinmuutos tai tarkat skinfeidaukset
Valitse tämä palvelu mikäli hiuksesi ovat ylikasvaneet mallista tai haluat tarkkoja parturi feidauksia. Suosittelemme varaamaan tämän ajan myös kun tulet ensimmäistä kertaa meille parturiin.
40,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Lasten hiustenleikkaus
Tämä palvelu on alle 7 vuotiaalle lapsille. Ei sisällä pesua. Jos lapsella on paljon takkuja hiuksissa jotka vaatii selvittelyä, varaathan pidemmän ajan esim. kampaamoleikkaus.
25,00 €
Energialeikkaus normaali paksuiset keskipitkät hiukset.
Sisältää: Intialainen päähieronta 30min, pesu ja leikkaus. Hieronta tehdään vaatteiden päältä istualleen. Esimerkiksi ohut pitkähihainen trikoopaita on hyvä. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan yläselkä, niska ja pää.
95,00 €
Energialeikkaus Pitkät ja paksut hiukset
Intialainen päähieronta, pesu ja leikkaus. Hieronta tehdään vaatteiden päältä istualleen. Esimerkiksi ohut pitkähihainen trikoopaita on hyvä. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan yläselkä, niska ja pää.
125,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
20,00 €
SISU-EURO
1,00 €
Maksutapalisä
2,50 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri ja leikkaus
Tyviväri (max 3 cm) ja leikkaus. Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
100,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
75,00 €
Moniväri ja leikkaus
Monivärjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
125,00 €
Raidat 2,5h
Raidat, sävytys ja leikkaus. Tämä palvelu on puoli pään raidoitustöille. Lopullinen hinta määräytyy hiusten paksuuden ja käytetyn ajan mukaan.
130,00 €
Raidat 3h
Raidat, sävytys ja leikkaus. Tämä palvelu on koko pään raidoitustöille. Lopullinen hinta määräytyy hiusten paksuuden ja käytetyn ajan mukaan.
160,00 €
Raidat 3,5h
Raidat, sävytys ja leikkaus. Tämä palvelu on koko pään raidoitustöille. Lopullinen hinta määräytyy hiusten paksuuden ja käytetyn ajan mukaan.
185,00 €
Raidat 4h
Raidat, sävytys ja leikkaus. Tämä palvelu on koko pään raidoitustöille. Lopullinen hinta määräytyy hiusten paksuuden ja käytetyn ajan mukaan.
210,00 €
KasvivärjäyksetHinta alk.
Kasvivärit
Sisältää savipuhdistuksen, pesun, leikkauksen ja kasvivärin. Jos et halua leikkausta, hinta on edullisempi ja lasketaan tunti hinnan mukaan. Jos sinulla on harmaat tai paksut hiukset, valitse lisäpalvelu harmaat hiukset tai paksut hiukset tai molemmat jos hiuksesesi on paksut ja harmaat ;)! Lopullinen hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan, johon vaikuttaa hiusten vaativuus esim paksuus ja pituus.
125,00 €
Kasvivärillä pelkän tyven värjäys
Tyvikasvun värjäys (max 3 cm) EI LEIKKAUSTA Sisältää savipuhdistuksen, pesun ja kasvivärin. Jos sinulla on harmaat tai paksut hiukset, valitse lisäpalvelu harmaat hiukset tai paksut hiukset tai molemmat jos hiuksesesi on paksut ja harmaat
132,00 €
HiushoidotHinta alk.
Ekologiset hiustenhoidot
Ekologiset hiushoidot savella, turpeella tai merilevällä. (kirjoita viestikenttään mikäli sinulla on toive tietystä hoidosta tai jätä valinta kampaajan huoleksi.)
65,00 €
Intialainen päähieronta
Ihana perinteinen intialainen päähieronta tehdään istualleen ja mieluiten ohut trikoopaita päällä. Hieronta on rentouttava ja rauhoittava. se auttaa hiuspohjan verenkiertoa. Hieronnassa käsitellään yläselkä, hartiat, kädet ja pää. Käytän yleensä öljyjä hiuspohjaan ja pesen hiukset lopuksi tarvittaessa. Tätä hoitoa kutsutaan myös stressipesuksi.
65,00 €
Olaplex-hoito
Olaplex on hoito, joka rakentaa uudelleen vaurioituneet disulfidisidokset, jotka katkeavat hiusten kemiallisessa käsittelyssä. Tämä hoito korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksiasi palauttaen eloa ja kiiltoa.
60,00 €
Täydellinen hiusten hellimispaketti
Onko hiukset elottomat ja kuivat? Tämä palvelu sisältää hiuspohjan hieronnan 30min, kosteuttavan ekologisen merileväpuhdistuksen ja hiusten leikkauksen.
135,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
65,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
90,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
25,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
120,00 €